Maak kennis met de AGM GT250 

De Fatbike heeft trapondersteuning tot 25km/h.

Een ( bromfiets ) rijbewijs is niet nodig en een minimum leeftijd is er niet .

De Fatbike is standaard voorzien van een uitneembare 

LG Lithium-ion 48V 12.8Ah accu .

Hiermee is een actieradius van ruim 80km op economy mode

te behalen , dit is dus ruim voldoende voor dagelijks gebruik .

 

€ 1999,- incl BTW 

De riem- aangedreven fietsen van STOER Bikes

Over STOER Bikes
STOER Bikes, de pionier op het gebied van fatbikes met riemaandrijving, staat synoniem voor innovatie en topprestaties. Ze hebben de traditionele kettingaandrijving achter zich gelaten en gebruiken alleen de geavanceerde riemaandrijving technologie. STOER Bikes ontwikkeld fietsen waar exclusiviteit, kwaliteit en duurzaamheid samenkomen.

 

Waarom kiezen voor riemaandrijving?
Ben jij op zoek naar een Fatbike in Naarden? We leggen je graag uit waarom je moet gaan voor een fatbike met riemaandrijving. Een fatbike met riemaandrijving van STOER Bikes biedt ongeëvenaarde duurzaamheid en betrouwbaarheid. De riemen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, zoals carbonvezel versterkte polyurethaan, wat zorgt voor een fiets die bestand is tegen zelfs de ruigste omstandigheden. Geen gedoe meer met roestige kettingen of regelmatig onderhoud, met de riemaandrijving van STOER Bikes kun je zorgeloos genieten van je rit.

 

Voordelen van riemaandrijving

De perfecte fatbike voor elk avontuur

De fatbikes met riemaandrijving zijn ontworpen om het maximale uit je fietsrit te halen. Met hun brede banden en stabiel frame bieden ze uitstekende tractie en controle, zodat je met vertrouwen elk terrein kunt aanpakken.

Brede banden voor uitmuntende tractie

De brede banden van STOER Bikes fatbikes bieden uitstekende tractie, of je nu over zand, modder, sneeuw of rotsachtig terrein rijdt. Ze zorgen voor stabiliteit en controle, waardoor je zelfverzekerd elk terrein kunt trotseren.

Stabiel frame voor maximale controle

Het frame van STOER Bikes fatbikes is speciaal ontworpen voor stabiliteit en controle. Of je nu een steile afdaling maakt, door de stad fietst of over ruig terrein navigeert, het frame zorgt ervoor dat je altijd de baas blijft over je fiets.

Grenzeloos plezier

STOER Bikes heeft de lat hoger gelegd in de wereld van fatbikes. Met ongeëvenaarde duurzaamheid, soepelheid en uitstekende controle bieden de fatbikes een onvergetelijke fietservaring. Als je op zoek bent naar een fiets die klaar is voor elk avontuur en de toekomst van fietsen vertegenwoordigt, zoek dan niet verder dan STOER Bikes. Kies vandaag nog jouw fatbike en maak je klaar voor grenzeloos plezier op de paden die voor je liggen.

Standaard functionaliteiten

STOER Bikes fatbikes worden standaard geleverd met een scala aan geïntegreerde functionaliteiten die je fietservaring naar een hoger niveau tillen:

Klaar om je fietsavontuur te beginnen?

Ben jij klaar om de wereld te verkennen op een STOER Bike fatbike met riemaandrijving? Wacht niet langer en verrijk je fietservaring vandaag nog.